VendoPRO / PC-Kassa

VendoPRO / PC-Kassa

VendoPRO (eller PC-Kassa som det tidigare varit känt som) är ett Windowsbaserat butiksdatasystem som under alla år av vidareutveckling vuxit enormt mycket och är idag ett av Skandinaviens ledande och mest kompletta kassasystem. Det är utformat för att förenkla butikers dagliga och återkommande moment och samtidigt ge stöd åt allt en verksamhet behöver. VendoPRO är utvecklat i nära samarbete med våra kunder och har finslipats under många år utifrån deras behov. Det finns ett stort antal branschanpassade funktioner för bland annat cykelhandlare, restauranger, inredningsbutiker, dagligvarubutiker och konfektion. Idag finns funktioner, integrationer, moduler och anslutningar mot det mesta man kan behöva av ett komplett butiksdatasystem och systemet används av butiker i alla storlekar och branscher. Mjukvaran används även i andra namn såsom Retail / Hospitality / Wellness m.fl.

 

Försäljningen

Försäljningsupplägget i VendoPRO / PC-Kassa baserar sig på Varugrupper och Artiklar. Varugruppen bestämmer den moms de tillhörande artiklar säljs med och man styr även konteringsuppgifter på respektive varugrupp. Det går bra att enbart arbeta med varugrupper likt de traditionella elektroniska kassaregisterna men vi rekommenderar att man fyller på varugrupperna med de tillhörande varorna/artiklarna. Utan ett register av artiklar kan man till exempel inte inventera, beräkna ett lagervärde korrekt eller blippa in artiklar med streckkoder. 

 

Personliga anpassaningar

Snabbknapparna i den mittersta delen av kassan är öppna för att anpassas efter era behov. En snabbknapp kan bland annat ställas om till att utföra en funktion, ett inslag eller kombination av inslag. Som exempel kan man enkelt ändra en knapp till att utföra en funktion likt öppna kassalådan, ta ut en specifik rapport, skicka sms, ta ut kopia på ett kvitto, skapa en inleverans och mycket mer. Många ställer in snabbknappar till att sälja vanligt förekommande varor eller i kombination med funktioner. Som exempel skulle man på en och samma knapptryckning kunna slå in flera varor följt av en rabatt samt funktion att infoga en text lik "Kampanj". 

Kassaprogrammet är enkel att använda och komma igång med samt upplägget med att göra personliga anpassningar ger möjlighet till ett ytterligare mer effektivt redskap för din bransch.

 

Kraftfullt och användarvänligt

VendoPRO / PC-Kassa är ett av marknadens smidigaste kassasystem. Systemet är oerhört enkelt att förstå, samtidigt som det är komplext nog att det innehåller allt en butik behöver. Systemet har utvecklats tillsammans med ett antal butiker runt om i Sverige, och detta har resulterat i ett användarvänligt och smidigt kassasystem som passar samtliga branscher. Vi har tagit tillvara förslag och synpunkter från cykelhandlare, restaurangägare, inredningsbutiker m.fl, vilket gör VendoPRO / PC-Kassa till ett av Sveriges mest täckande kassasystem.

Systemet är mycket användarvänligt, och det är enkelt att snabbt förstå hanteringen av det. Man arbetar med pekskärm eller tangentbord och trycker sig snabbt och smidigt fram i betalningsprocessen. I systemet ingår även branschanpassade standarduppsättningar för exempelvis restaurang, cykel, skor, konfektion och kiosk. Det är också enkelt att läsa in leverantörernas prislistor, artikelregister m.m. Detta underlättar när du kör igång ditt system, men även vid de tillfällen då priser ändras och artiklar tillkommer/försvinner ur sortimentet.